Logo.

Het logo hoort de blikvanger van  je bedrijf of vereniging te zijn en uit te stralen waar deze voor staat.

 

Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar logo?

Bij PlanetMonkey ben je op het goede adres, daar zitten apen dit de hele dag te doen.

Print.

Met een boodschap in print zorgt u voor herhaal momenten in je communicatie.

 

Wat de aap niet kent, print hij niet. Maar deze apen printen bijna alles; van folder tot krant tot banners van 6 meter breed. Van 1 stuks tot giga aantallen, wij doen het.

 • Meer >

  Druk of web.

  Nagenoeg ieder merk  is ook online aanwezig en vaak plaatst men  het  bestaande logo zonder meer  boven een website. Maar een logo voor drukwerk ontwikkeld, komt digitaal meestal niet goed over. Reden om dit aan te passen.

  Vertrouwen.

  Als je niet bekend bent met een merk, is de eerste indruk van het logo bepalend voor de beeldvorming daarvan.  Als je via drukwerk wel bekend bent met een merk, bevestigd het logo dat je op de juiste website in beeld hebt.

  Onderdeel van.

  Tegenwoordig verwacht men van een merk dat deze flexibel en verrassend zijn. Daarom worden onderdelen van de huisstijl op meerdere plekken toegepast. Het logo is daarom niet meer het uitgangspunt van de identiteit, maar een onderdeel daarvan.

Illustratie.

Met een creatieve en kleurrijke illustratie springt jouw communicatie er echt uit!

 

Onze illustratie aap is opvallend creatief en communicatief ijzersterk.

Hij zorgt voor een wel heel duidelijke communicatie van je bedrijf.

 • Meer >

  DrukNetwerk.

  Het opgebouwde netwerk van drukkers en veel ervaring met praktisch alles wat er gedrukt kan worden, maakt dat wij goede kwaliteit tegen scherpe prijzen kunnen garanderen.

  DrukKennis.

  Niet alleen de  prijs is belangrijk; waar je op drukt telt zwaarder. Er zijn veel  papiersoorten, manieren van drukken en afwerking. De juiste keuze zal de communicatie naar de doelgroep enorm versterken.

  DrukBezig.

  Wij begeleiden het gehele traject, van inkoop tot planning. Je kunt je dan ook volledig focussen op al het andere binnen je eigen organisatie. Zijn we allemaal lekker druk bezig.

Verpakking.

Jouw product krijgt een enorme boost in naamsbekendheid en verkoop met de juiste verpakking. Een verpakking moet verleiden en is het begin van elke goede marketing mix.

Web ontwerp.

Een website is meer dan een stukje van de planeet.

Het straalt uit wie je bent, waar je voor staat en het bepaalt in grote mate het beeld dat de bezoekers erdoor krijgen.

 

Door een goede opbouw en leesbaarheid op alle platforms bereik je die uitstraling.

En door gebruik te maken van ons CMS systeem bouwen we samen continu aan dat doel.

 • Meer >

  Infographic.

  Info die in een keer helder is. Met een grafische weergave maakt uw informatie in een oogopslag helder voor de lezer. Vaak beter dan duizend woorden..

  Cartoon.

  Tekstuele info versterken door het toevoegen van een tekening. Een plaatje onthoudt men langer dan tekst. Wij maken de meest effectieve cartoon voor u.

  Animatie.

  Doordat een animatie een verhaal vertelt, hoe kort ook, zal de kijker de boodschap goed onthouden. Wij maken de karakters; verhaallijn, spanningsboog en elementen.

Fotografie.

Je wilt het product zo goed mogelijk presenteren zodat de klant duidelijk kan zien wat er gekocht kan worden.

Door onze studio apparatuur krijgt het product die toegevoegde waarde.

Wij werken samen met verscheidene fotografie apen met elk hun eigen specialisme.

 • Meer >

  Packshot fotografie.

  We kennen meerdere vormen van product fotografie. Meestal gaat het om het maken van een foto die de realiteit dicht benadert.  Packshot is de term voor een losstaande afbeelding van een product.

  3D Animatie.

  De nieuwste vorm van product fotografie is de 3D animatie of ook wel 3D Packshot genoemd; hierbij zorgt een serie foto’s er voor dat het product om zijn as kan roteren en is bij uitstek geschikt voor internettoepassingen.

  Sfeer fotografie.

  Door de juiste belichting en compositie te gebruiken, creëren wij een beeld van uw producten waar de doelgroep door geprikkeld wordt. Want een product is meer dan alleen een verpakking.

 • Meer >

  Leesbaar.

  Veelal worden websites zo mooi mogelijk opgesmukt. Daar houden wij niet van; we hebben liever een goede, overzichtelijke website die leesbaar is op alle schermen.

  Vindbaar.

  Door een doordachte SEO toe te passen, rekening te houden met de algoritmes van de grootste zoekmachine op het web, zorgen wij voor een goede vindbaarheid op dat grote web.

  Aanpasbaar.

  Wij zijn bijna klaar met het testen van ons eigen CMS systeem wat ervoor zal zorgen dat u op een eenvoudige wijze een blog, afbeelding of tekst kunt toevoegen. Geen nood, wij checken of elke aanpassing geen afbreuk doet aan de opzet van de site.

 • Meer >

  Bedrijf gericht.

  Ook in aantal kunnen wij breed variëren. Kleine oplages voor een eenmalig gebruik of massaproductie, wij hebben de connecties. Je kunt iedere stap overzien wanneer wij van jouw idee een verpakking laten maken, afgestemd op jou. Met jouw nieuwe verpakkingen breid jij de identiteit van jouw bedrijf uit naar ieder facet. Met een unieke vormgeving en herkenbaar patroon geven wij jou een ontwerp waar je weer mee vooruit kunt. Deze verpakking laten wij vervolgens maken in een oplage volgens afspraak. Wij houden voortdurend contact met jou om verrassingen te voorkomen.

  Product gericht.

  Of het nu een verpakking is voor een parfum of als verzend doos voor je product dient. Wij zorgen ervoor dat ook de verpakking de juiste uitstraling heeft.

Copyright © 2017 - planetmonkey.nl